Klienterne

Personlig træning fra Nordsjælland til Århus

Jeg startede forløb med Mette i september måned 2014. Vi har haft hvad man må kalde et ‘langdistance forhold’ for jeg bor til dagligt i Nordsjælland. Men jeg vidste bare, at det var Mette der skulle hjælpe mig i gang, det skulle ikke være anderledes. Og det har fungeret SÅ godt!

LÆS MERE
Klienterne

Maiken: 3 måneders trænings- og kostforløb

Da jeg startede hos Mette var jeg meget ked af mine overflødige kilo, men det lykkedes os ret godt at få en betydelig slankere krop frem. Jeg fik sænket min fedtprocent et godt hak ned, som har gavnet min sundhed. Min styrke samt kondition har forbedret sig markant, hvilket jeg kan takke Mette for. Jeg har stadigvæk en del arbejde foran mig, men Mette har hjulpet mig rigtig godt på vej.

LÆS MERE
Klienterne

Mette Mercedes

Jeg nød i den grad mit forløb hos Mette. Jeg startede med et forløb på 6 uger, og da de var gået og jeg kunne se det gik den vej jeg ønskede, valgte jeg at fortsætte i yderligere 3 måneder. Mit ønske var at smide en masse fedt og få opbygget muskler i stedet.

LÆS MERE
Klienterne

Stine tabte 14 kg

Mit forløb hos Mette har jeg kørt siden april 2014, hvor jeg mødte hende første gang, glad og smilende. Forløbet har hele tiden været under udvikling, vi er aldrig nået til et punkt hvor vi ikke kunne gøre lidt ekstra, derfor er vi stadig i gang. Man bliver jo helt bidt af at se sin egen udvikling og fremgang.

LÆS MERE