Billede 28-11-14 18.13.21

Mit polar ft4 pulsur er ikke sådan en fancy ur der kan en masse smarte ting. Derimod kan den vise puls og antal forbrændte kcal, hvilket er det eneste jeg kigger på. Hovedesagligt er det pulsen jeg holder øje med, uanset om jeg løber en tur eller styrketræner har jeg uret på mig.

Under intervalløb arbejder jeg i to zoner med en puls på henholdsvis 150 og på 185-195. Når pulsen rammer disse tal ved jeg at jeg presser mig til maximum, derfor afslører mit ur også hvis jeg ikke presser mig nok. Vi har alle dage hvor det er svært at mande sig op til træning og det hele er lidt hårdere end det plejer at være. Det er især på disse dage at uret er min bedste ven og får mig til at yde ekstra, da det afslører hvis jeg forsøger at springe over hvor gærdet er lavest.
Uret er en kæmpe motivationsfaktor for mig og dette gælder ligeledes under styrketræning, hvor jeg holder øje med at min puls ikke bliver for lav (hvilket fx kan indikere at jeg holder for lange pauser). Under styrketræning ligger min puls typisk på 150-180, bliver den lavere forsøger jeg enten af stige i vægt eller holde kortere pauser. Der er selvfølgelig forskel på om jeg træner ben eller skuldre, men man lærer sin krop at kende og ved hvor pulsen ligger under en træning med høj intensitet og sved på panden.

Desuden motiverer det mig at kunne se, hvor mange kalorier jeg forbrænder under mine træninger, det får mig til at give en ekstra skalle når jeg nu alligevel er nede i fitness centeret.

You may also like these posts
Hvorfor morgencardio?Overkropstræning med Stine

Kommentar:

(Valgfrit)

  1. Har pulsuret sådan en rem man skal have på eller måles pulsen og andet på håndleddet (altså indbygget i selve sofaen) ? :)

  2. Hej Mette Når den kan måle din puls, betyder det så at du har pulsbælte på, eller er uret af den slags, som har pulsmåler ved håndleddet? Mvh Line Rokkjær

  3. Hvor er din flotte neglelak fra? :) Hvis man må være nysgerrig og spørge

  4. Hej Mette Jeg er også begyndt på træning med pulsur, hvilket har hjulpet mig rigtig meget. Dog frustrere det mig at min puls konstant er lavere ved mine overkropstræninger, fremfor mine underkropstræninger. Men det er måske ikke så mærkeligt igen, eller? :) Mange hilsner Mie

    • Bueno tranquilo exce.amante....tNo hemos parado!! pero feliz con mis hijos!Qué bonito el post, todo! Pero esas pastitas con forma de taza y de tetera....me han chiflado!!!Un besito y buena semana para ti también;=)

    • Dang that stinks about the buds. I sure hope you have a back-up pair to use until you get a replacement.P.S. I totally agree that Adidas ClimaLite stuff is great and long lasting.