Billede 11-02-15 16.26.48

Billede 11-02-15 16.27.14

Billede 11-02-15 16.28.30


I 2014 var jeg på uddannelse i TRX Suspension Training (GSTC). Siden da har jeg været utrolig glad for at kombinere TRX øvelser  med min styrketræning med vægte. TRX’en udfordrer din core og flere muskelgrupper på én gang, uanset hvilken øvelse du springer ud i. Dette giver dig god mulighed for høj puls under træningerne.

Har man ikke et fitness center om hjørtnet kan det derfor være en mulighed for at træne alligevel.
Om sommeren hænger jeg af og til TRX’en i et træ i skoven eller en palme på stranden, når jeg er i udlandet. Generelt er jeg vild med at gøre mine træninger så varierede som mulige, da det holder motivationen høj.

Prøv evt at strikke dit eget TRX program sammen med nogle af øvelserne i videoen.
Lav eventuelt 3 sæt x 10 gentagelser med 30 sek pause mellem hvert sæt. Jeg lover dig, det giver sved på panden.
God træning og god fornøjelse!

Find min inspirationsvideo på youtube her

Kommentar:

(Valgfrit)

Ingen kommentarer endnu.