image

image

image

image

Min træningstaske en gennem de sidste par år blevet skiftet ud en del gange (5 gange!) Ikke fordi de er blevet slidte, men simpelthen fordi jeg aldrig har været helt tilfreds med dem. Enten har de været for små, haft for få rum eller været upraktiske at bære.
Nu har min fantastiske sponsor været så skøn at lytte til mine bønner og designet en taske, som præcis er hvad jeg har brug for. Den er stor og rumlig. Har ét stort rum og 3 mindre rum og der er mulighed for at bære den på et hav at forskellige måder. Jeg er fuldstændig solgt!

Da tasken bliver brugt på job/arbejde, skal der være plads til en del forskelligt. Jeg godt kan lide at have styr på mine ting, derfor er jeg kæmpe fan af de mange rum.
Som i kan se på billederne, har jeg altid en omgang træningstøj liggende i tasken.  Mellem personlig træning med mine klienter, kan jeg sagtens kan finde på at træne selv.
Derudover er tasken selvfølgelig pakket med min elskede Mac. Herpå laver jeg alle mine kostplaner og træningsprogrammer.
I øjeblikket er jeg igang med at læse “Stenalderkost for sportsfolk”. Denne ligger også klar i tasken, hvis der skulle komme tid i overskud til læsning.

Straps, pulsur, iPod og gymboss er fast inventar. Dette bruger jeg under stort set hver eneste træning.
Straps bruger jeg til tunge dødløft og lunges, da mit greb ikke altid kan følge med. Efterhånden har jeg prøvet flere forskellige straps, men vender altid tilbage til de samme læder straps fra Better Bodies. Pulsuret fra Polar ville jeg nødig undvære, da det fungerer som min “træningsmakker”. Uret holder øje med om jeg træner hårdt nok. (Tjek evt. tidligere indlæg om pulsur).

Hvis jeg ikke bruger min iPod, hører jeg musik fra min iPhone når jeg træner. Uden musik, kan jeg mærke at motivationen hurtigt daler. Musik er derfor et must under hver eneste af mine træninger. Jeg lidt svinger mellem at høre musik som Tomorrowland og R&B/hip hop, alt efter humøret

Min gymboss er en  fantastisk god ven under interval træning. Her kan alle mine intervaller indtilles. Jeg slipper altså for at holde øje med tiden. Ved skift, lyder der enten et bip eller også kan den vibrere (hvis man fx. har musik i ørerne).

Til sidst finder i min fedttang, som bruges til at måle fedtprocenten på mine klienter. Typisk måler jeg flere gange under forløbet og måler ligeledes mine klienter med målebånd. Nogle klienter vejes. Det er dog langt fra alle, da vægten ikke altid er et udtryk for, om der sker den ønskede fremgang. Dette afhænger af hvilke mål klienten har.

 

Gymnordic træninstaske

 

Kommentar:

(Valgfrit)

 1. Er den taske at finde på på gymnordic's hjemmeside ?

  • Ja du kan finde den her http://www.gymnordic.com/dk/toj-udstyr/sportsbag.html :)

 2. Hej Mette. Tusind tak for inspirerende indlæg, og muligheden for at følge dig på din blog. Angående denne/din taske, vil jeg gerne spørge om hvad størrelse din Mac er? Jeg har en 17 tommer, bærbar computer som jeg bruger i skolen, og vil gerne kunne medbringe den, samt mit trænings tøj samt sko. :-) Vil den kunne være der i? Vh Louise Brandstrup

  • Hej Louise, Tak for din søde besked. Min Mac er en 13", men din 17" kan sagtens være i tasken, da der er rigeligt med plads i den. De bedste hilsner Mette

 3. Er tasken en man kan købe som almen person? ;)

  • tsuser Phasellus bibendum ultricies mi, sit amet sagittis sapien sagittis in. Suspendisse massa enim, sagittis eget pulvinar sit amet, cursus molestie lacus.

 4. Er der et separat rum til computer eller ligger den i det store rum med sportstøj osv?

 5. Hej Mette :) er din gymboss en Classic eller en mini? :) mvh Nanna :)

  • Det er en mini :) Jeg synes classic bliver for stor :)