Hvis i ikke allerede ved det, så elsker jeg mad og hverken jeg eller min kæreste Lasse, er kræsne eller blege for at prøve noget nyt.

Vi får hver dag morgenmadsbuffet på vores hotel, men til frokost og aften forsøger vi at prøve lidt forskellige retter rundt omkring i byen. Vi er netop vendt hjem fra en lokal restaurant hvor ejeren knap nok kan tale engelsk, dog fik vi forklaret at vi gerne ville prøve lidt forskellige retter, gerne små så vi kunne prøve mest muligt. En slags tapas tænkte vi.

Dette resulterede i en kæmpe succes, ret efter ret blev serveret den ene bedre end den anden. Wok med oksekød i østerssovs, kæmperejer i chili og lime, pad thai (rejer, æggenudler, tofu og chili) osv. Alle retterne er fyldt med smag og utrolig sunde med lækre råvarer. Vores første tanke efter måltidet var umiddelbart, at vi må forsøge at kopiere retterne når vi igen er på dansk grund. Retterne vil være et fantastisk og spændende supplement til vores livsstil derhjemme, så forhåbentlig kan jeg på sigt dele nogle af opskrifterne med jer.

image

You may also like these posts
The Protein KitchenSodavand med sødemiddel

Kommentar:

(Valgfrit)