Navn: Christina Grønhøj
Alder: 34 år

Jeg startede forløb med Mette i september måned 2014. Vi har haft hvad man må kalde et ‘langdistance forhold’ for jeg bor til dagligt i Nordsjælland. Men jeg vidste bare, at det var Mette der skulle hjælpe mig i gang, det skulle ikke være anderledes. Og det har fungeret SÅ godt!

Jeg har været i Århus 3 gange med ca 4 ugers mellemrum og mødes med Mette – hun er simpelthen det sødeste væsen og så grundig i sit arbejde. Hun har lyttet godt til hvem jeg er, hvordan min hverdag er sat sammen og hvad der ville fungere godt for mig, både mht kost og træning.
Vi har fulgt mine fremskridt ved hvert besøg, hvor jeg er blevet målt og Mette har sat mig grundigt ind i de forskellige øvelser til de forskellige programmer hun har lavet til mig løbende. Og så har hun været lige i baghånden på sms hvis jeg har været i tvivl om noget.

Da jeg startede hos Mette lå min fedtprocent optimalt i forhold til muskelopbygning, så den har vi ikke gjort noget målrettet for at rykke ved. Til gengæld har jeg taget cm på de rigtige steder – ren muskelmasse og jeg er virkelig begyndt at få en masse fine former. Lige præcis det jeg gik efter!

Ud over at jeg fysisk føler mig stærkere end nogensinde, så har det at komme i gang med at spise og træne efter Mettes vejledning hjulpet mig med at have en form for struktur i min hverdag. Jeg er blevet endnu stærkere mentalt – især fordi vi har haft vores forløb langdistance og jeg derfor har været “sluppet løs” i længere perioder. Det har krævet meget disciplin af mig at komme afsted til hver planlagt træning, for jeg har trænet alene, men Mette har været der hvis jeg fik brug for hende. Og ALTID med et smittende overskuds-svar. Så jeg er kommet afsted hver gang, det har rykket ved nogen af mine comfort-grænser og det har påvirket mit billede af hvad jeg egentlig er i stand til på en meget positiv måde.

Jeg vil til hver en tid anbefale Mette! Også at følge hende på div. sociale medier, hvor hun bare er så inspirerende. Ud over at have det sødeste væsen, så har hun et afbalanceret og sundt forhold til kost, træning og livsstil. Det ses og mærkes så tydeligt på hendes person.
Nu fortsætter jeg med at køre på efter Mettes vejledninger og når jeg igen trænger til at rykke ved noget igen eller kaste mig ud i nye udfordringer, så bliver det med Mette… Skøn pige – topklasse træner!

Kommentar:

(Valgfrit)

Ingen kommentarer endnu.