“Jeg nød i den grad mit forløb hos Mette. Jeg startede med et forløb på 6 uger, og da de var gået og jeg kunne se det gik den vej jeg ønskede, valgte jeg at fortsætte i yderligere 3 måneder. Mit ønske var at smide en masse fedt og få opbygget muskler i stedet. Jeg synes det gik ligesom håbet. Jeg var vildt glad for både min trænings- og kostplan. Nogle ville måske finde min kostplan lidt stram, men den var det hele værd med de hurtige resultater.

Jeg endte faktisk med at få lige den krop jeg gerne ville på de 3-3,5 måned jeg var hos Mette. Hvilket selvfølgelig også gav et boost i selvtilliden.


Desuden blev min kærlighed for styrketræning dobbelt så stor under forløbet og med idé fra Mette endte jeg med at beslutte at træne videre til konkurrence i bikinifitness til næste år. Den tro på mig selv havde jeg ikke fået uden hende!

De personlige træninger med Mette var virkelig hårde (på den gode måde) og hun er rigtig god til at presse en til ting man ikke troede man kunne. Samtidig med det er hun så sød at snakke med, så jeg nød hver en time.

Jeg kan faktisk ikke sætte en finger på forløbet hos Mette. Det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv! Det var virkelig det hele værd.”

You may also like these posts
Stine tabte 14 kg

Kommentar:

(Valgfrit)

Ingen kommentarer endnu.