Navn: Stine
Alder: 27

Kan du fortælle lidt om dit forløb med Mette?
Mit forløb hos Mette har jeg kørt siden april 2014, hvor jeg mødte hende første gang, glad og smilende. Forløbet har hele tiden været under udvikling, vi er aldrig nået til et punkt hvor vi ikke kunne gøre lidt ekstra, derfor er vi stadig i gang. Man bliver jo helt bidt af at se sin egen udvikling og fremgang.

Kost
Vi har haft flere kostplaner i gang alt efter hvor vores fokus har været. Dette har bl.a været lavere fedtprocent, opbygning af muskelmasse og opbygning af styrke. Planerne har alle været overskuelige og jeg har aldrig været så mæt som efter jeg startede på mine kostplaner. Det har aldrig bare været sådan en standard kostplan jeg fik udleveret, Mette har altid spurgt ind til og taget højde for min livsstil eller om der var noget jeg ikke brød mig om.

Personlig træning
Mine personligtræningstimer er helt fantastiske! Man møder aldrig Mette på en dårlig dag. Hun laver varierede øvelser og finder mine svage sider så vi kan arbejde med dem. Hun presser mig konstant (på den gode måde) så man finder sit indre beast frem.

Mette har holdt godt øje med om jeg udviklede mig efter planen, holdt øje med min fedtprocent, målt mig med målebånd og taget billeder som jeg nu aldrig ville kunne undvære, selvom de første billeder var grænseoverskridende.
Jeg har altid glæder mig til vores træningstimer og har altid kunne mærke at Mette har en passion for træning og for at hjælpe andre med at komme i gang og med at nå deres mål.
Du fanger aldrig Mette på en dårlig dag hun er altid 100% til stede om det er kl. 07.00 om morgenen eller kl. 20.00 om aftenen så er hun der, hun vil lige så meget i mål som man selv vil og du kan stole på at hun er der for dig uanset hvad du har på hjertet.

Hvad har du opnået fysisk?
Mit mål om en fedtprocent på 15% er nået, hvilket betyder at jeg netop har fået fjernet overskydende maveskind efter et stort vægttab og 2 graviditeter. Dette er lykkedes sammen med Mette, men var aldrig sket uden hende. Jeg er hende evigt taknemlig.
Gennem forløbet har jeg tabt mange kg og centimeter, er blevet stærkere og markeret, jeg kan nu se mine mavemuskler hvilket jeg ikke troede var muligt.

Hvad har du opnået mentalt?
Min mentale udvikling har været mindst lige så stor. Jeg troede før jeg var lykkeligt, men set i bakspejlet har jeg manglet en god røvfuld selvtillid. På det første billede Mette tog af mig, ser jeg ulykkelig ud (og tyk) jeg kan stadig blive helt ked af det når jeg kigger på det.

Nu har jeg fået et kæmpe overskud til mig selv og mine uger og til de udfordringer der kommer i livet. Mine børn oplever nu at jeg er en glad og lykkelig mor.
Træningen har været som terapi for mig og har hjulpet mig til at tro på mig selv og til at få ryddet op i de dårlige ting der plagede mig mere end jeg lige vidste.

Derudover er det fedt når Mette bliver lige så begejstret for mine præstationer under træning eller på målingsdage at hun giver highfive og jeg kan mærke at hun er oprigtigt glad på mine vegne og lige så stolt som mig selv. Dét er en coach der brænder for sit job og medmennesker.

Vil du anbefale andre at tage kontakt til Mette?
Mette får mine varmeste anbefalinger, alle der overvejer at træne eller gøre noget godt for sig selv burde tage kontakt til hende. Jeg har allerede sendt de første mange personer videre til hende og vil gøre det så længe hun er i branchen. Aldrig finder man så glad, passioneret, troværdig målsat, realistisk og småtosset en coach.

You may also like these posts
Mette Mercedes

Kommentar:

(Valgfrit)

Ingen kommentarer endnu.